Asociatia Sibiul Azi | Sibiu, Romania
Asociația Sibiul Azi s-a născut dintr-o credință puternică în schimbare. Acea schimbare la care fiecare dintre noi putem contribui, prin orice acțiune menită să facă lumea care ne înconjoară un pic mai bună.
sibiu
360
home,page-template-default,page,page-id-360,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

CINE SUNTEM

Asociația Sibiul Azi s-a născut dintr-o credință puternică în schimbare. Acea schimbare la care fiecare dintre noi putem contribui, prin orice acțiune menită să facă lumea care ne înconjoară un pic mai bună. Proiectele noastre se concentrează pe educarea tinerilor, pe promovarea culturii, fie că vorbim despre cea materială sau spirituală. Crezul nostru este că fără educație și cultură un popor se degradează, iar misiunea noastră o simțim ca fiind aceea de a contribui la păstrarea și perpetuarea valorilor naționale și europene prin educație, prin cultivarea tradițiilor, prin accentuarea multiculturalității atât de prezente în viața comunității sibiene. Cultura voluntariatului este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a unei comunități/societăți, iar noi dorim să consolidăm ideea de a-l ajuta pe celalălalt, cu precădere în rândul tinerilor, valorificând dinamismul, creativitatea și capacităților lor inovatoare.

VIZIUNE

Asociația Sibiul Azi are drept obiective elaborarea şi implementarea de proiecte educaţionale, culturale, de învăţare pe tot parcursul vieţii, proiecte vizând activități de consiliere, de mediere și asigurarea unui cadru propice unei dezvoltări personale eficiente. Proiectele desfășurate până acum au vizat grupuri țintă diverse, de la elevi la adulți, prin cursuri de formare sau ateliere soft-skills și de comunicare.  De asemenea, prin membrii și specialiștii asociați sunt oferite pachete de educație integrate, care cuprind activități educative pentru creșterea accesului și participării la educația timpurie, activități educative pentru reducerea părăsirii timpurii a școlii prin programe de tip „școală după școală”, programe de tip a doua șansă – prin organizarea de activități extracurriculare, activități de consiliere și consiliere profesională– pentru elevi și adulți, cursuri gratuite pentru adulți și copii, acțiuni de implicare activă și voluntariat al membrilor comunității în soluționarea problemelor cu care se confruntă comunitatea, acțiuni de facilitare și mediere pentru identificarea și consolidarea de parteneriate pentru rezolvarea problemelor comunității printr-o abordare participativă.

O carte pe lună. Preferata noastră

Evenimente

Găsește Evenimente

Navigare Vizualizări Eveniment

Evenimente trecute › Toate Evenimentele

Evenimente List Navigation

octombrie 2017

Atelier de gătit pentru adulți

octombrie 1, 2017 - octombrie 31, 2017
Sibiu, Romania + Harta Google

Atelier de gătit pentru adulți în octombrie 2017

Află mai mult »

Atelier de gătit pentru copii

octombrie 1, 2017 - octombrie 31, 2017
Sibiu, Romania + Harta Google

Atelier de gătit pentru copii în octombrie 2017

Află mai mult »

Conferință de presă pentru proiectele Rețete din bucătăria evreiască și Sibiu- Iudeo Memoria

octombrie 15, 2017

În 15 octombrie se organizează o conferință de presă pentru proiectele Rețete din bucătăria evreiască și Sibiu- Iudeo Memoria.

Află mai mult »

Lansarea broșurii Rețete din bucătăria evreiască

octombrie 15, 2017
Sibiu, Romania + Harta Google

Lansarea broșurii Rețete din bucătăria evreiască în 15 octombrie 2017 la Sinagoga din Sibiu

Află mai mult »

Lansarea broșurii Rețete tradiționale din Sibiu – GastroMap

octombrie 27, 2017

Lansarea broșurii Rețete tradiționale din Sibiu – GastroMap în 27 octombrie 2017.

Află mai mult »

Lansarea site-ului Sibiu-iudeo memoria

octombrie 30, 2017
Sibiu, Romania + Harta Google

Lansarea site-ului Sibiu-iudeo memoria în 30 octombrie 2017

Află mai mult »
noiembrie 2017

Conferința de lansare a proiectului PIMCES

noiembrie 17, 2017
Sibiu, Romania + Harta Google

În 20 octombrie 2017 se desfășoară conferința de lansare a proiectului PIMCES

Află mai mult »
+ Exportă evenimente